Kontakta oss

Vill du vara med och påverka hur vi behandlar vår natur?
Vill du ta steget före och medvetet välja hur du och dina kunder kommer att behandla sin kropp?
Vill du vara med och göra skillnaden? 

Eller har du bara en fråga om produkterna?
I dagens läge så börjar fler & fler att tänka på vad man både stoppar i sig och även vad man stryker på huden. UneCare of Sweden strävar efter att ge kroppen bästa möjlighet att ta vara på sig själv och för att må så bra så länge som möjligt. Med andra ord inga mer giftiga kemikalier eller konstgjorda syntetiska ämnen och konserveringsmedel. Naturen har en stor potential att fixa det där själv och är vi smarta så lyssnar vi på den och lär, då har vi även minskat på naturförstörelsen och både vi och naturen mår bättre i det långa loppet.Har du ett SPA en Salong eller en Butik där du tror UneCare of Swedens produkter skulle passa så tveka inte att höra av dig.

 


Fyll gärna i formuläret nedan om du är intressead av att bli återförsäljare, eller om du bara har en fråga om produkter. Du kan även kontakta oss på info@unecare.se  eller ring på 0708-276237 för mer information
//Anna
*
*
*
*
*

Sen mars 2015 kan vi stolt meddela att UneCare of Sweden numera är certifierad av NOC Sweden.
NOC Sweden är en branschorganisation för varumärk en som tillhandahåller naturliga, ekologiska hudvårds- och skönhetsprodukter, som arbetar för hållbarhet och god affärsetik.
www.nocsweden.se
 
2018-06-23