Köpeavtal PRIVATKUNDER i Sverige

Du måste ha fyllt 18 år för att handla.

Betalningsvillkor Du kan handla med Faktura eller Kreditkort,  Vid köp med faktura görs en sedvanlig kreditkontroll första gången du handlar.
Leveranstid Normal leveranstid tills du har mottagit varorna är cirka 3-7 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.
Leveranssätt Vi skickar beställningar med Postpaket/Mypack/Brev/DHL/Schenker
Fraktkostnader Vi debiterar en enhetlig frakt- och expeditionsavgift på 50:-
Slutsålda varor Om vi vet att en vara som du beställt är slutsåld, men kommer hem inom kort, gör vi en restorder. Den restnoterade varan levereras sedan utan extra kostnad till dig
Returrätt Du har full returrätt inom 14 dagar (på hela, obrutna förpackningar) från det att du mottagit varorna. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.
Reklamationer Upptäcks fel på varan, om det saknas något i försändelsen eller om du har mottagit fel vara skall detta reklameras till oss senast 15 dagar efter det att du mottagit ditt paket. Kontakta alltid oss innan du returnerar något. Om vi har gjort fel ersätter vi givetvis Dina fraktutlägg.
Skador på paket och oavhämtade paket Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta ej ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och ej hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 14 dgr, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 300:- för vårt arbete med hantering av varorna.
Personuppgiftslagen Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).
 
2018-04-26