Mest sålda

50 SEK
50 SEK36 SEK
190 SEK
250 SEK

Välkommen till UneCare!

Hudvård som tänker på dig, de som odlar ingredienserna och de som ska ta över vår jord efter oss.

Nomineringsfeber

Stockholm Beauty Week Awards 2021, Hela 4 nomineringar seglade in under Oktober månad, Våra 2 nyheter Perfect Faceoil och Facemist med en magisk doft av May Chang (frisk citrus) samt våra trotjänare Dearly Facecream Vitamin som får den tröttaste vinterhy all behhålla sitt glow och laddar upp huden inför solsäsong  och Lovely Facemud en återfuktende lermask med magnesium.

Organic Beauty Awards 2019 ,  Softlyn gör det igen, denna gång i Fotkrämsklassen, underbart tänker jag, men det är en superb kräm till det mesta, lagom fet, går in snabbt och håller huden mjuk och fuktig, oavsett om det är på händerna, fötterna eller kanske armbågarna som du smörjer in. Vår Evenly Facecream serum är nominerad till Årets produkt guldäpplet.

Under 2018 ramlade nomineringar och priser in, vart ska detta sluta? Jag är oherhört stolt över att få Skönhetsredaktörernas Skönhets Oscar 2018 i kategorin Årets underhållskräm (Dearly Bodylotion) och för våra nomineringar i Organic Beauty Awards 2018. Där vi fick nomineringar i Årets Handkräm (Softly Hand&FootCream), Årets Schampo (Mostly Soap) och Årets Produkt (Dearly Vitamincream).

2017 blev vi nominerade i Årets Produkt (Lovely Facecream & Softly Hand&Footcream) och i Årets Bäst Kroppsvårdande Produkt (Softly Hand&Footcream) i Organic Beauty Awards.

Lovelyserien är helt sagolik med sin underbara doft och mjuka sametslena känsla den efterlämnar sig hela dagen, det kanske inte är så konstigt att dom (Lovely Facecream & Facecleansing) fick 5 poäng av 5 möjliga i Naturligt Snyggs test. Har du inte testat ännu så kanske det är dags att göra det.